У Дубні відзначили Міжнародний день захисту дітей

02 Червня 2022, 17:55
У Дубні відзначили Міжнародний день захисту дітей 525
У Дубні відзначили Міжнародний день захисту дітей

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у місті Дубно два дні поспіль проходили міські заходи.

Про це повідомили у Дубенській міській раді.

31 травня Дубенський міський центр соціальних служб провели благодійну акцію «Бережімо світ дитинства»

До Дубенської міської ради запросили 30 сімей, котрі перебувають в складних життєвих обставинах, та  дитячий будинок сімейного типу, який прибув до нашого міста з Херсонщини. В даних сім'ях виховується 71 дитина.

Цього ж дня в Будинку дітей та молоді відділ у справах молоді та спорту Дубенської міської ради провів святкове дійство під назвою «Весела зустріч з Посіпаками»

Під час заходу малеча переглянула мультфільм «Посіпаки», а також аніматор Катерина Ільченко провела розважальні конкурси та Шоу мильних бульбашок. 

На завершення на діток чекав сюрприз від спонсора свята, приватного підприємця Віктора Мялковcького, а саме смачна фірмова піца кафе-бару «Велес», сік та солодощі.

Завдяки усім, хто долучився до проведення свята, понад 80 дітей отримали хороший настрій та позитивні емоції, відчули радість спілкування, підтримку і любов дорослих, віру й надію на щасливе мирне життя.

Святковий захід під назвою «Хай щастю дитини не буде кінця» провели 1 червня в КЗ «Міський будинок культури» Дубенська міська рада, міський центр соціальних служб та відділ культури й туризму для дітей громади та переселенців. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей усіх присутніх привітав щирими словами очільник міста Василь Антонюк, наголосивши, що діти – це найцінніше у житті, тож завдання дорослих – робити їхнє дитинство щасливим та безтурботним.

Після цього глядачі у залі поринули в казкову атмосферу від перегляду вистави «Пан Коцький», яку презентував КЗ «Рівненський академічний обласний театр ляльок». Продовжилось святкове дійство у фоє закладу. Тут мультимедійні герої – усезнавець YouTube, креативний Instagram, мегакрутий TikTok та їхні веселі друзі – провели з дітьми цікаві конкурси, розважальні квести, танцювальні батли. Приємним сюрпризом для малечі стала безкоштовна солодка вата з різноманітними смаками. 

Читайте також: У Радивилові проведуть тренінгове заняття з дітьми-переселенцями

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024