Проєкт «Поруч» стартував у Дубні

03 Червня 2022, 14:30
Проєкт «Поруч» стартував у Дубні 355
Проєкт «Поруч» стартував у Дубні

Проєкт для дітей під назвою «Поруч» стартував у місті Дубно

Проєкт передбачає спортивні активності для дітей, що направлені на психосоціальну підтримку і відновлення через спорт. Перші заняття відбулись для учнів Дубенської початкової школи, ліцею №8, ліцею №1 та вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. Про це інформують на сайті РОАФ.

Під час заняття діти були розподілені на три локації, а саме: “Територія безпеки”, “Здоров`я та безпека” та “Спортивна”, де з ними спілкувалися відповідно фахівці, які пройшли спеціалізоване навчання. 

Зокрема розповідаючи про створення позитивного мікроклімату, контролю над емоціями, тілом, діти отримали інформацію про здоровий спосіб життя, про здорове і нездорове харчування, про те, як мати високий імунітет, виконували розвивальні вправи на координацію з м`ячем, прийом-передачу м`яча, вивчали ази футболу. 

По завершенні заняття юні учасники отримали подарунки від організаторів та партнерів.

Це були перші чотири з сорока занять, запланованих у Дубні, які триватимуть до вересня. Слід приємно зауважити, що є можливість трішки відволікти дітей та їхніх батьків від проблем, розважити, надати психологічну підтримку.

Під час проведення перших занять привітати юних учасників проєкту «Поруч» завітали міський голова Василь Антонюк та секретар міської ради Віктор Недашковський.

Висловлюємо подяку організаторам та партнерам за створення та реалізацію проєкту, а також керівництву міських ліцеїв за надані спортивні майданчики.

“Поруч” - це спільний проєкт МОН і ЮНІСЕФ. Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Українською асоціацією футболу за підтримки Дитячого фонду УЄФА. Координатор прєкту в місті Дубно — відділ у спрвах молоді та спорту Дубенської міської ради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024