На Дубенщині провели низку заходів, щоб підтримати військових

06 Червня 2022, 13:38
На Дубенщині проводять благодійні заходи, щоб підтримати українських військових 533
На Дубенщині проводять благодійні заходи, щоб підтримати українських військових

Понад сто тисяч гривень на благодійних заходах зібрали минулими вихідними в громадах Дубенщини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Дубенської РВА.

У смт Млинів 5 червня відбувся благодійний забіг «Кожен крок – до перемоги», організований фітнес студією «Queen» спільно з благодійним фондом «Млинів СОС». Участь у забігу брали дітки та дорослі, серед яких – і військові. Поруч діяла благодійний ярмарок солодощів, аукціон мистецьких та «військових» лотів. За словами організаторів, під час заходу зібрали майже 55 тис. грн, 100 € і 200 PLN, люди також передали 13 тис. грн та 100$. Усі зібрані кошти спрямують на придбання авто для захисників-земляків, які нині перебувають на Донеччині. 

Благодійний музичний вечір «У єдності – сила!» організували у місті Радивилів. Гості вечора зібрали близько 4 тис. грн, які передадуть на допомогу ЗСУ. 

До слова, свою творчість містянам подарував Яків Леонідов, професійний саксофоніст із м.Харків, який тимчасово проживає в Радивилові. 

А вихованці дитячого духового оркестру «Перспектива» Вербської музичної школи вкотре організували благодійну музичну акцію просто неба – на ринку у місті Дубно діти зіграли найпопулярніші українські мелодії. За кілька годин вдалось зібрати понад 13 тис. грн, які волонтери планують спрямувати на придбання аптечок захисникам на передову.

Читайте також: У Бокіймі роздаватимуть борошно та горох переселенцям

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024