У Дубні розпочинає роботу консультаційний центр учасників бойових дій

10 Червня 2022, 14:47
У Дубні розпочинає роботу консультаційний центр учасників бойових дій 614
У Дубні розпочинає роботу консультаційний центр учасників бойових дій

У місті Дубно з 13 червня розпочинає роботу консультаційний центр учасників бойових дій. 

Про це повідомили у Дубенській міській раді.

Його створили з ініціативи дубенчан Віталія Ковальчука та Віктора Гаврилюка за підтримки Дубенської міської ради. Очолює центр Віталій Ковальчук, який є заступником голови ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО (Волинський обласний округ)».

Робота центру спрямовуватиметься насамперед на надання юридичної допомоги військовослужбовцям, учасникам бойових дій та членам їхніх родин. Правові консультації надаватиме фаховий юрист, адвокат Мар’яна Альонова. У планах – залучення до роботи центру психологів.

Дубенський консультаційний центр учасників бойових дій працюватиме за адресою: м.Дубно, вул. Свободи, 4 (вхід з двору), щоденно з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00 години (контактний номер тел. 0638883837).

Напередодні відкриття заклад відвідав міський голова Василь Антонюк. Очільник міста поспілкувався з колективом центру, обговорено організаційні питання його роботи. 

«В умовах воєнного сьогодення наявність такого центру у нашому місті є дуже важливою. Адже у Дубні є багато військових, які потребують різної допомоги, зокрема і юридичної. Дякую за гарну ініціативу! Впевнений, спільно ми робимо корисну справу», – наголосив очільник міста та пообіцяв подальше сприяння діяльності новоствореного центру.

До слова, під час зустрічі обговорили створення у міській лікарні палати інтенсивної терапії для лікування та реабілітації учасників бойових дій та інші заплановані заходи, спрямовані на підтримку захисників України.

Читайте також: У жителя Дубенщини вилучили тротилову шашку

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024