На Дубенщині поліцейський здійснив мрію маленьких переселенців з Луганщини

18 Червня 2022, 11:21
На Дубенщині поліцейський здійснив мрію маленьких переселенців з Луганщини 517
На Дубенщині поліцейський здійснив мрію маленьких переселенців з Луганщини

Пані Наталія разом із трьома дітьми була змушена покинути рідну домівку у Попасній, що на Луганщині. Вони оселилися у селі Повча  на Дубенщині. У мирному житті сини Наталії займалися футболом.

Про це повідомили у Національній поліції України.

«Вдома вони займалися футболом, тож захотіли тут купити спортивну форму. Однак, її вартість виявилася непосильною для родини, бо віддали заощаджені гроші на купівлю домашньої птиці», – йдеться у повідомленні.

Цю історію почув старший лейтенант поліції Антон Поворозник, який служить у Повчанській територіальній громаді уже другий рік. Тож поліцейський вирішив зробити їм сюрприз і подарував форму відомого клубу. А ще він організував справжній футбольний матч.

У запеклій боротьбі на полі зійшлись родина переселенців та поліцейські офіцери громад Дубенського району, які теж із задоволенням підтримали ініціативу колеги. Увесь цей час за грою братів спостерігала найзатятіша вболівальниця — сестричка Таня.

Після матчу були ще пенальті, морозиво, солодощі та подарунки. Втомлені, але сповнені позитивних емоцій, хлопці повернулись до місця проживання. Втім, відпочивати ніколи, бо потрібно допомагати по господарству мамі, бо ж і тут родина не сидить без діла. Облаштувалися та працюють. Щоправда, Наталя каже, що дуже хочеться додому, бо нашу перемогу виборює і її старший син.

Читайте також: Вихованці Будинку дітей та молоді у Дубні стали переможцями обласного конкурсу

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром