«Молодий борщ»: у Повчі жителі й переселенці готуватимуть страву із молодих овочів

20 Червня 2022, 10:40
«Молодий борщ»: у Повчі готуватимуть страву із молодих овочів 898
«Молодий борщ»: у Повчі готуватимуть страву із молодих овочів

У Повчанській громаді у рамках проєкту Local Agro Woman відбудеться локальний захід «Молодий борщ».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Повчанської громади.

«Захід несе комунікаційний характер і має на меті налагодити співпрацю з дружніми громадами, котрі брали участь у проєкті, допомогти інтегруватися у нашій громаді тимчасово переміщеним жінкам, чоловікам та дітям, розповісти їм про нашу громаду та підтримати місцевих майстрів і майстринь!», – йдеться у повідомленні.

У програмі заходу:

  • 15:00 – 18:00 – приготування молодого борщу з овочів, що були вирощені в рамках проєкту. Нагадуємо, що ГО «Асоціація жінок України «Дія-Рівне» у квітні цього року надала 35 родинам насіння для посіву городини й спільного вирощення місцевими та переміщеними родинами.
  • 18:00 – 19:00 – знайомство та спілкування, поїдання приготованого борщу.

Організатори передбачили локацію для дітей, де відбуватимуться майстер-класи, працюватиме майстер з аквагриму, аніматор, а ще діти зможуть помалювати, розфарбувати гіпсові фігурки та отримати смачні солодощі у подарунок.

Організатори додають, що цей захід не є святом, а лише гарна нагода зібратися разом родиною, поспілкуватися з друзями та односельцями, отримати позитивні емоції та дізнатися більше про можливості, котрі відкриті для Повчанської громади й всіх її мешканців завдяки реалізації проєктів.

Проєкт Local Agro Woman реалізується ГО «Асоціація жінок України «Дія-Рівне» за фінансової підтримки Українського жіночого фонду.

Усіх охочих взяти участь у заході, чекають 26 червня о 15:00 на території будинку культури села Повча.

Читайте також: Лікар зі Слов’янська працює в одній із громад Дубенщини

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024