Лікарня у Радивилові отримала функціональні ліжка для лежачих хворих

04 Липня 2022, 11:39
Лікарня у Радивилові отримала функціональні ліжка для лежачих хворих 588
Лікарня у Радивилові отримала функціональні ліжка для лежачих хворих

Одне із відділень КНП «Радивилівська центральна  міська лікарня» поповнилося функціональними ліжками для лежачих хворих. Медичну гуманітарну допомогу громада отримала у форматі благодійної підтримки німецько-українського товариства «Рейн-Некар».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Радивилівської громади.

Як зазначив директор КНП «Радивилівська центральна  міська лікарня» Федір Стецюк, в медзаклад доставили 22 ліжка з електроприводом. Їх розподілять у палати терапевтичного відділення лікарні. Разом із ліжками у медзаклад передали матраци, подушки, покривала – усе від благодійної німецької фундації, яка працює для допомоги в потребах українцям, постраждалим від війни, а також допомоги в потребах українським військовим. 

Благодійну допомогу, яка поліпшить якість надання медичних послуг жителям громади, доставили у співкоординації Радивилівської міської ради та місцевого підприємця, керівника  комплексу з виготовлення хлібобулочних виробів «Добра хлібина» Вадима Левценюка

За словами підприємця, німецько-українське товариство «Рейн-Некар» вже не вперше передає благодійні вантажі у Радивилівську громаду. Майже від самого початку воєнного вторгнення фундація поповнює волонтерський центр м.Радивилів для допомоги переселенцям продовольством та засобами індивідуальної гігієни.

Читайте також: З Привільного відправили гуманітарну допомогу у громаду на Харківщину

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024