Релокація бізнесу: які пропозиції для підприємств-переселенців є у Дубенському районі

04 Липня 2022, 13:25
Релокація бізнесу: які пропозиції для підприємств-переселенців є у Дубенському районі 505
Релокація бізнесу: які пропозиції для підприємств-переселенців є у Дубенському районі

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України на Рівненщину переїхали понад три десятки підприємств. Втім, в обласній військовій адміністрації сподіваються, що з часом кількість підприємств-переселенців збільшиться та зауважують, що мають для охочих осісти у спокійніших місцях понад дві сотні пропозицій для релокації.

Які площі та для яких бізнесів наразі доступні у Дубенському районі, повідомляє Бізнес.Район.

Читайте також: Релокація бізнесу: київська виробничо-будівельна компанія «переїхала» на Дубенщину

Аби полегшити підприємцям пошук відповідних локацій, в країні розробили спеціальний портал з підтримки релокації бізнесу, де доступні усі пропозиції. Власники компаній можуть залишити заявку на релокацію, а також переглянути профілі громад, куди б хотіли перемістити підприємство.

Читайте також: Столична кавова фірма розпочала роботу на Дубенщині

Отож майновий комплекс, у якому раніше утримували тисячу голів великої рогатої худоби, пропонують у селі Підзамче на Радивилівщині. Є територія для обслуговування комплексу, площею 4,2 гектара. Власники приміщення зазначають, що тут може розміститися будь-яке виробництво, втім потрібно провести реконструкцію.

Чеський гуртожиток у селі Семидуби також готовий прийняти у себе бізнес з обстріляних регіонів. Площа будівлі – понад 189 квадратних метрів. Споруда в доброму стані. На вулиці присутній електро- та газопровід. Є підвальне приміщення площею 49,6 квадратних метрів. Тут може розміститися столярний, швейний, меблевий або ж столярний цех.

Приміщення пекарні пропонують для релокації у селі Боремель на Демидівщині. Площа – 128 квадратних метрів. Попри те, що тут наявне обладнання для роботи, саме приміщення потребує ремонту.

Читайте також: Склади, торгові площі, кафе: які пропозиції підготували на Рівненщині для релокації бізнесу

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром