Для дітей на Дубенщині організовують розваги та пізнавальні ігри

05 Липня 2022, 17:44
Для дітей на Дубенщині організовують розваги та пізнавальні ігри 495
Для дітей на Дубенщині організовують розваги та пізнавальні ігри

У громадах Дубенського району для наймолодших їх жителів організовують різноманітні тематичні заходи.

Про це повідомили у Дубенській РВА.

У місті Дубно для дітей організовують змістовне та корисне дозвілля. У рамках проєкту «Канікули без гаджетів» проходять численні майстер-класи з бісероплетіння, паперокручення, образотворчого мистецтва та виготовлення іграшок-сувенірів. Діти також мають змогу займатись вокалом та акторською майстерністю, навчатись гри у настільний теніс та шахи, відвідують численні спортивні секції.

Табір відпочинку для дітей організували у селі Жорнів Варковицької громади. Конкурси, розваги, надувні гірки й батути – кожен повернувся дому з гарним настроєм та позитивом.

Діти з Вербської громади оздоровлюються в дружній Республіці Польща. 40 дітей та 5 педагогів вирушили на відпочинок до гмін Котунь та Позездже, з якими співпрацює громада. Це лише перший заїзд, упродовж літа запланували оздоровлення ще двох дитячих груп.

При Радивилівському міському Будинку культури стартувала друга зміна літнього табору для дітей. Тут на діток чекають оздоровчі заходи, патріотичні акції, ігри, розваги, цікаві заняття, спрямовані на творчість та різнобічний розвиток.

А в Козинській громаді для діток, що тут проживають, 5 липня відбувся конкурс малюнків на асфальті «Я не хочу війни». 

Читайте також: У Дубні військовим передали автомобіль

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024