У Радивилівській громаді зібрали кошти та закупили рюкзаки для військових-земляків

04 Серпня 2022, 16:00
У Радивилівській громаді зібрали кошти та закупили рюкзаки для військових-земляків 593
У Радивилівській громаді зібрали кошти та закупили рюкзаки для військових-земляків

Упродовж кількох тижнів у Радивилівській громаді, з ініціативи відділу освіти, культури, молоді й спорту міської ради, тривав збір благодійних коштів на закупівлю військового спорядження.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Радивилів: освіта, культура, молодь і спорт.

«За цей період у місті та громаді відбулася низка цікавих та змістовних благодійних заходів, результатами кожного з яких ставало, зокрема, й солідне поповнення суми зібраних на благородну справу коштів», – йдеться у дописі.

За інформацією, старт збору необхідної суми дав мистецький аукціон «Мисник», проведений у Радивилівському міському історичному музеї (13 тисяч гривень). Наступними благодійними заходами стали: виступ відомого саксофоніста, переселенця з окупованої території, майстер-клас «Пряник», змагання з волейболу та стрітболу, організація змістовного відпочинку дітей у літньому таборі при міському будинку культури, інші цікаві ініціативи.

У результаті зібрана сума коштів склала близько 30 тисяч гривень. Їх вирішили витратити на закупівлю військових рюкзаків.

3 серпня передали придбане спорядження представнику Збройних сил України.

«Жителі міста та територіальної громади в котрий раз продемонстрували готовність, в міру сил та можливостей, допомагати нашим воїнам-землякам кувати перемогу над ненависним ворогом», – додають.

Читайте також: У Дубно надійшов гуманітарний вантаж від чехів

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024