На Дубенщині обговорили готовність закладів освіти до навчального року

05 Серпня 2022, 15:30
На Дубенщині обговорили готовність закладів освіти до навчального року 708
На Дубенщині обговорили готовність закладів освіти до навчального року

У Дубенській військовій адміністрації 5 серпня відбулась нарада з міськими, селищними, сільськими начальниками управлінь, відділів освіти територіальних громад Дубенського району.

Про це повідомляється на сайті адміністрації.

Під час відкриття наради начальник Дубенської РВА Всеволод Пекарський наголосив, що першочергова умова роботи закладів освіти в традиційному форматі – це безпека.

«Наші діти – наше майбутнє, їхня безпека – наша відповідальність. Відповідальність за облаштування укриттів лежить на головах громад та керівниках навчальних закладів. При визначенні формату навчання потрібно врахувати думку батьків», – зазначив.

До розмови також долучились представники Дубенського РУ ГУ ДСНС України в Рівненській області та Дубенського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, які розповіли про приведення у готовність до використання захисних споруд, найпростіших укриттів закладів освіти та санітарно-гігієнічні вимоги до організації освітнього процесу. Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради Галина Маркович розповіла про особливості психологічної безпеки освітнього середовища в умовах воєнного стану.

«Нарада пройшла в конструктивній атмосфері, присутні отримали відповіді на всі запитання», – йдеться у дописі.

Читайте також: У селі Варковицької громади горіла господарська будівля

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024