У центрі Дубна чоловік та жінка влаштували любощі на траві

12 Серпня 2022, 15:40
У центрі Дубна чоловік та жінка влаштували любощі на траві 1275
У центрі Дубна чоловік та жінка влаштували любощі на траві

Про цю подію на спецлінію «102» 11 серпня повідомив очевидець. Прибувши за викликом, поліція виявила на місці події 67-річну дубенчанку. Жінка, яка веде бродячий спосіб життя, не змогла чітко пояснити причини своєї поведінки.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Дубенського РВП.

Поліція  склала відносно неї адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян).

Рішення у цій справі прийме Дубенський міськрайсуд. За санкцією статті порушниці загрожує стягнення у вигляді:

  • штрафу від 51 до 119 грн;
  • громадських робіт на строк від 40 до 60 годин;
  • адмінарешту на строк до 15 діб.

Поліція також встановила особу чоловіка-порушника, який до прибуття правоохоронців втік. Йому 35 років, мешкає у селі неподалік Дубна, має певні розлади психіки (нещодавно лікувався у спеціалізованій лікарні м. Острог). У його діях також вбачаються ознаки вказаного вище адмінправопорушення. При встановленні його місця знаходження відносно нього також буде складено аналогічні адміністративні матеріали.

До слова: обоє порушників часто потрапляють у поле зору поліції. Лише протягом останнього року, кожен із них по 5 разів притягався до відповідальності за різні правопорушення.

Читайте також: На Дубенщині позашляховик злетів у кювет

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром