У громадах на Дубенщині відбулися благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ

23 Серпня 2022, 14:30
У громадах на Дубенщині відбулися благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ 2515
У громадах на Дубенщині відбулися благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ

Напередодні Дня Незалежності України на території Мирогощанської сільської ради відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, організований клубними та бібліотечними працівниками, повідомляє Дубенська РВА.

Спільними зусиллями на підтримку ЗСУ зібрали 35,8 тисячі гривень. Також 21 серпня на стадіоні Мирогощанського аграрного фахового коледжу відбувся І тур футбольного матчу між командами Дубенського та Рівненського районів. Впродовж матчу проводився збір коштів на ЗСУ, вдалось зібрати 1,3 тисячі гривень.

Пам’яті загиблого військовослужбовця Андрія Хижняка присвятили благодійний футбольний турнір у Дубні. Організатор турніру – дружина загиблого Ірина Хижняк розповідає, що зібрані кошти, а це 22,5 тисячі гривень, будуть спрямовані на допомогу 14 Окремій механізованій бригаді ім. Князя Романа, в якій служив чоловік.

32 тисячі гривень на «пташечку» для ГУР зібрали цієї неділі в місті Дубно на благодійному ярмарку, організованому громадською організацією «Неріо».

У клубі села Кам'яниця Тараканівської громади відбувся благодійний урочистий вечір на підтримку ЗСУ, присвячений Дню Прапора та 31-ій річниці Незалежності України «Нескорена й свята Ти наша Україно». Зібрані кошти в сумі 6,5 тисячі гривень передали волонтерській організації.

Читайте також: На Дубенщині відзначають День Державного прапора України

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром