Турнір пам'яті Андрія Хижняка: футболісти зі Смиги вибороли перемогу

01 Вересня 2022, 12:25
Турнір пам'яті Андрія Хижняка: футболісти зі Смиги вибороли перемогу 653
Турнір пам'яті Андрія Хижняка: футболісти зі Смиги вибороли перемогу

Нещодавно у місті Дубно відбувся І благодійний турнір на честь президента ФК «Дубно» Андрія Хижняка.

Про це на фейсбук-сторінці Дитячо-юнацький ФК «Єврошпон-Смига» повідомила Олена Левкова.

«Він був хорошою людиною, яка понад усе любила свою сім'ю, неньку Україну та віддавала свою любов футболу, вихованцям клубу.  На жаль, у боях з російським окупантом на Миколаївщині обірвалося його життя. Дружина вирішила, продовжити одну з улюблених справ свого чоловіка, адже футбольна діяльність відігравала важливу роль у житті Андрія Хижняка», – написала пані Олена.

Аби вшанувати його пам'ять, на турнір завітало десять команд. Усі колективи зіграли понад вісім матчів. Вони мали змогу позмагатись з однолітками, тим самим допомогти ЗСУ.

На цьому футбольному дійстві були присутні одразу дві команди ФК «Єврошпон-Смига» (юнаки 2011 та 2010 р.н.). Вони й стали лідерами турніру.

Переможне місце здобули вихованці U-12. Упродовж свого турнірного шляху вони здобули сім перемог та одну нічию. Срібними призерами стали хлопці вікової категорії U-11. У своєму резерві, маючи шість перемог, одну нічию та лиш одну поразку в одноклубників.

Кращими на турнірі стали Даниїл Тарківський (2011 р.н.) та Вадим Сбитнев (2010 р.н.).

«Щира подяка дружині загиблого військового та всім, хто допомагав в організації та проведенні цього Благодійного турніру, який увінчає пам'ять про любов до футболу Андрія Хижняка. Світла пам'ять герою!», – додає.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» – ПрАТ «Єврошпон-Смига».

Читайте також: У селі на Дубенщині молодь облаштувала волейбольний майданчик

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024