В укриття – за три хвилини: у ліцеї Млинова проводять навчальні тривоги

09 Вересня 2022, 14:10
В укриття – за три хвилини: у ліцеї Млинова проводять навчальні тривоги 581
В укриття – за три хвилини: у ліцеї Млинова проводять навчальні тривоги

Більше третини школярів Млинівського ліцею навчається очно, решта учнів – дистанційно. З 1 вересня тут запровадили різні форми освіти. Поступово до офлайн навчання планують залучити усі класи. Адже площа захисного укриття дозволяє вмістити весь ліцей.

З роботою ліцею ознайомилися начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та начальник Дубенської РВА Всеволод Пекарський, повідомляють у РВА.

«Сьогодні тут навчаються перші, другі, п‘яті та одинадцяті класи. Для всіх учнів разом з рятувальниками проводять спеціальні заняття з безпеки та навчальні тривоги. Сьогодні всі 250 дітей спускаються в укриття в середньому за 3 хвилини», – розповів керівник ліцею Сергій Яковець.

Загалом укриття вміщає понад дві тисячі учнів. Є п’ять входів і виходів. Підготовлені аптечки та запаси їжі, облаштовані місця для навчання, санвузли – звичайні та спеціальні.

«Ліцей у Млинові є прикладом якісної підготовки до освітнього процесу. Саме бомбосховище тепер в хорошому стані. Хоча декілька місяців тому вигляд був не з найкращих. Раніше в закладі проживали переселенці, а тепер створені всі умови для школярів. Ми повинні піклуватися про безпеку дітей і забезпечити повноцінне навчання у якнайбільшій кількості закладів області», – відзначив начальник ОВА Віталій Коваль.

Читайте також: База відпочинку на Дубенщині стала прихистком для переселенців

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром