«Слава Україні! Слава ЗСУ!»: у Дубні відбувся благодійний велозаїзд

13 Вересня 2022, 11:09
«Слава Україні! Слава ЗСУ!»: у Дубні відбувся благодійний велозаїзд 565
«Слава Україні! Слава ЗСУ!»: у Дубні відбувся благодійний велозаїзд

На майдані Незалежності міста Дубно з нагоди відзначення Дня фізичної культури й спорту в Україні 11 вересня відбувся благодійний велозаїзд «Слава Україні! Слава ЗСУ!».

Про це повідомили у Дубенській міській раді.

Захід організував відділ у справах молоді та спорту Дубенської міської ради з метою популяризація велосипедного спорту та здорового способу життя, стимулювання населення до організованої рухової активності засобами фізичної культури.

Понад 40 учасників – дітей та дорослих, об'єднались задля підтримки ЗСУ та подолали свою символічну дистанцію. На фініші кожен учасник отримав пам'ятний подарунок від Дубенської міської ради. Присутніх привітали секретар міської ради Віктор Недашковський та начальник відділу у справах молоді та спорту Ольга Кобилянська.

Також під час велозаїзду проходив благодійний ярмарок, організований управлінням економіки та власності Дубенської міської ради, Молодіжною радою та благодійною організацією «Благодійний фонд «Волонтери на Конторській».

«Уже вкотре дубенчани показали свою єдність та згуртованість у наближенні однієї на всіх Перемоги! Тож дякуємо усім за довіру, адже нам вдалося зібрати 7 832 гривні на підтримку ЗСУ», – йдеться у дописі.

Читайте також: Відбулося жеребкування першого етапу Кубка Рівненщини з футболу

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024