Дубно отримало із Польщі автомобіль швидкої допомоги

13 Вересня 2022, 15:53
Дубно отримало із Польщі автомобіль швидкої допомоги 545
Дубно отримало із Польщі автомобіль швидкої допомоги

Автівку Ford Transit Custom Ambulanse від німецьких партнерів Гіжицька району Саалекрейс придбали та доставили у місто Дубно. Посприяли цьому старости Повітового староства в Гіжицьку Мирослава Даріуша Джажджевського, бургомістра Гіжицька Войцеха Кароля Івашкевіча, голови Мазурського відділу Об'єднання українців у Польщі Івана Піка.

Про це повідомили у міськраді.

З моменту випуску транспортного засобу пройшло не більше п'яти років, його вартість становить 25 тисяч євро. Значний внесок у придбання автомобіля здійснив посадовець міської ради Гіжицька Роберт Кемпа. Доставку спецавтівки з Польщі до Дубна організував міський голова Василь Антонюк, водійські послуги надав працівник міськради Василь Бондарчук

«В умовах підвищеної небезпеки Дубенська громада та наші захисники дуже потребують спеціальних медичних транспортних засобів. Така допомога вкрай необхідна для евакуації поранених військовослужбовців із зони бойових дій до лікувальних закладів та шпиталів. Висловлюємо щиру вдячність нашим польським друзям-побратимам, місцевій владі та українській діаспорі у Гіжицьку, їхнім німецьким партнерам Району Саалекрейс. Ваша допомога безцінна, адже отримане авто швидкої допомоги – це врятовані життя», – йдеться у дописі.

 

 

Читайте також: На Дубенщині рятувальники розчистили місцеву дорогу від поваленого дерева

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024