Юні футболісти зі Смиги вперше взяли участь у турнірі в Костополі

27 Грудня 2022, 11:22
Юні футболісти зі Смиги вперше взяли участь у турнірі в Костополі 488
Юні футболісти зі Смиги вперше взяли участь у турнірі в Костополі

Вперше наймолодші вихованці ФК «Єврошпон-Смига» 2017-2018 р.н. відвідали турнір. Маленька подорож у місто Костопіль стала початком їхнього футбольного життя. Чотири команди старались показати гру, схожу на футбол, розповідають на фейсбук-сторінці Дитячо-юнацький ФК «Єврошпон-Смига».

Додають, що турнір пройшов дуже вдало, команди не боролись за місця.

«Це дуже важливо у такому віці. Перші роки змагальної діяльності мають проходити саме таким чином, де не має переможців та переможених. Завдяки такій методиці, діти навчаються грати у футбол, виробляється перші психологічні фактори , які є не менш важливими у будь-якому виді спорту. Зігравши із трьома суперниками, маленькі футболісти більше зрозуміли, що таке змагальна діяльність у футболі. З кожною такою поїздкою, вони будуть впевненіше почуватись на футбольному полі», ­- йдеться у дописі.

Перше нагородження, перші медалі подарували радість зовсім юним гравцям ФК «Єврошпон-Смига». Яскраві емоції цього дня не завершувались. Дорогою додому, разом з тренером та батьками діти відвідали розважальний комплекс у м. Рівне.

«Щастю футболістів не було меж. Втомлені, але такі задоволені усі повертались додому. Тож з впевненістю можна сказати, що все тільки починається, а усі перемоги ще попереду», - йдеться у дописі.

Генеральний спонсор ФК «Єврошпон-Смига» - ПрАТ «Єврошпон-Смига».

Читайте також: Курс валют на 27 грудня у Дубні

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024