У Радивилові ліцеїсти виготовили ялинку незламності

02 Січня 2023, 10:09
У Радивилові ліцеїсти виготовили ялинку незламності 477
У Радивилові ліцеїсти виготовили ялинку незламності

Напередодні 2023 року у Радивилівському ліцеї №1 встановили особливу ялинку – ялинку незламності. До створення патріотичного символу нового року долучилися здобувачі освіти 5-11 класів, взявши участь у загальношкільному проєкті «Ялинка незламності-2023».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці закладу освіти.

Ідея створення патріотичного новорічного символу, який складається з художніх робіт ліцеїстів, належить учнівській раді ліцею. Спільна мета, творча наснага та неймовірна жага до перемоги, об’єднала дітей у цій колективній творчій праці.

Роботу розпочали юнаки 9-10-х класів, які спроєктували ескіз ялинки та виготовили каркас. Згодом, зробивши заміри, вирізали з фанери основу ялинки, яку розділили на 25 рівнобедрених трикутників. Кожен класний колектив отримав свою частину пазла і продовжив роботу над реалізацією проєкту. Юні художники поставили перед собою мету закарбувати у своїх художніх роботах події 2022 року, які назавжди увійдуть в історію незалежної України. 

«Свої неповторні, власноруч намальовані роботи, ліцеїсти презентували під час проведення новорічних заходів. У малюнках дітей можна побачити й біль, і вдячність Захисникам, Захисницям та волонтерам, і непохитну надію в нашу Перемогу. Кожне полотно насичене українською символікою, патріотизмом та глибоким змістом, де відчувається дитяча любов й повага до українських воїнів, до своєї Батьківщини. Кінцевим результатом проєкту стала зібрана триметрова красуня, яка нагадуватиме нам про буремні дні 2022 року», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Дубні вшанували пам'ять Степана Бандери

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024