Закордонні партнери передали для Дубенської громади генератори та мікроавтобус

08 Лютого 2023, 14:05
Закордонні партнери передали для Дубенської громади генератори та мікроавтобус 282
Закордонні партнери передали для Дубенської громади генератори та мікроавтобус

У Дубно прибула допомога від закордонних партнерів з Польщі та Німеччини. Громада отримала 5 електрогенераторів та мікроавтобус.

Про це йдеться на сторінці Дубно – влада – онлайн у фейсбуці.

Для цього міський голова Василь Антонюк їздив до польського міста-побратима Червйонка-Лещини на запрошення бурмістра Веслава Янішевського.

У рамках нещодавно започаткованої співпраці міст-партнерів Дубно (Україна), Червйонка-Лещини (Польща), Єкабпілс (Латвія), та Бад-Закса (Німеччина) щодо допомоги Дубно у ці ж дні до Червйонки-Лещини прибув мер міста Бад-Закса Даніель Кваде.

У результаті зустрічі громаді передали 5 електрогенераторів для забезпечення захисних споруд (укриттів) та «Пунктів незламності».

Також під час зустрічі обговорили питання поглиблення партнерства та подальшої співпраці між містами Дубно, Червйонка-Лещини та Бад-Закса.

З іншого польського міста-побратима Гіжицько доставили пасажирський мікроавтобус Volkswagen T5 для Дубенської міської ради. Транспортний засіб надано владою Гіжицька на чолі з бурмістром Каролем Войцехом Івашкєвічем та головою Мазурського осередку Союзу українців у Польщі Іваном Піком.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024