У Дубні відбувся Духовний ранок

08 Лютого 2023, 17:33
У Дубні відбувся Духовний ранок 319
У Дубні відбувся Духовний ранок

У малій залі засідань Дубенської міської ради відбувся XV Духовний ранок. Вчергове захід об'єднав представників релігійних громад різних конфесій – Православної Церкви України, Української греко-католицької церкви та інших християнських церков Дубна.

Про це йдеться на сторінці Дубно – влада – онлайн у фейсбуці.

На запрошення організаторів – депутатів міської ради Миколи Пилипчука та Вікторії Хорупанської до заходу долучився міський голова Василь Антонюк, посадовці міської ради, представники депутатського корпусу та громадськості міста.

Спікером чергового Духовного ранку на тему: «Зустріч з Господом...» став представник релігійної громади Євангельських християн-баптистів міста Дубно Олександр Пахай. Служитель церкви зазначив, що зустріччю з Господом є кожна молитва, кожне відвідування храму, кожна добра справа. Особливо важливо це розуміти у складні часи випробувань, через які проходить наша країна. Кожен навіть найменшою доброю справою робить внесок у загальне велике Добро.

Учасники заходу обговорили різні аспекти розуміння «зустрічі з Господом», наголошували на важливості підготовки до цієї зустрічі під час земного життя, зачитували відповідні рядки з Біблії.

Завершився духовний захід спільною молитвою за мир, за Україну та її захисників.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024