У Дубні побудують житло для переселенців

17 Лютого 2023, 10:34
У Дубні побудують житло для переселенців 471
У Дубні побудують житло для переселенців

У Дубні відбулась зустріч у форматі відеоконференції між владою міста та представниками Європейського Союзу в рамках Проєкту Європейського Союзу «Підтримка ЄС у забезпеченні житлом внутрішньо переміщених осіб в у Дубно».

Про це йдеться на сторінці Дубно – влада – онлайн у фейсбуці.

Цей проєкт спрямований на будівництво нового житлового будинку для забезпечення житлом ВПО з відповідними умовами проживання та соціальною інфраструктурою поблизу, підведенням систем тепло- та енергозабезпечення, водопостачання та водовідведення, облаштуванням укриття за кошти міста.

У зустрічі взяли участь міський голова Василь Антонюк, керівниця операційного відділу «Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура та навколишнє середовище» Представництва ЄС в Україні Хлоя Алліо, керівник сектору енергетики Представництва ЄС в Україні Андрій Бандура. Також на зустрічі були присутні представники ініціативної групи ВПО м.Дубно Світлана Серікова та Людмила Мінська, члени Групи реалізації проєкту. 

Зустріч присвятили обґрунтуванню та узгодженню низки організаційних питань перед майбутнім підписанням Грантової угоди між ЄС і Дубенською міською радою для будівництва житла для ВПО.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024