Нові флагманські смартфони Самсунг: переваги та особливості

24 Лютого 2023, 10:15
Самсунг Реклама 271
Самсунг

Традиційно компанія Самсунг радує прихильників передовою лінійкою пристроїв. На https://samsungshop.com.ua/smartphones/seriya_galaxy-s23/  вже можна замовити звичайну версію, Плюс та Ультра. Перше вдосконалення, яке варто відзначити, — це відмова від заокруглених країв екрана, що дозволяє зручніше користуватися стилусом S-Pen.

Різниця між версіями

Молодша версія лінійки має діагональ 6,1 дюйма. Вона сподобається тим користувачам, хто хоче невеликий смартфон з потужною начинкою. Технічні характеристики не розчарують власника, адже навіть молодша модель показує вражаючі показники потужності.

Якщо потрібен більший смартфон, то варто вибрати для себе версію Плюс. Вона дещо більша, відрізняється модулем камер. Найпотужнішу версію Ультра можна назвати смартфоном номер один на цей час. Чого тільки вартий її блок камери з основним модулем на 200 МП!

Незалежно від моделі, корпус пристрою виготовлений зі скла, а рамка — з металу. Новий матеріал корпусу має витримувати випадкове падіння без шкоди для пристрою. Крім того, гаджет захищено від води та пилу відповідно до стандарту ІР68. Тобто його можна занурювати у воду.

Порівняння з попередніми моделями

Певна категорія користувачів стверджує, що мобільні пристрої розвиваються не достатньо швидко. На їх думку, версії минулого і нинішнього року майже не відрізняються. Але це не так, новинка 2023 року отримала масу змін:

  • новий розігнаний процесор;

  • новий блок камер (в молодшій версії він не так виділяється на корпусі, а в старших змінений повністю);

  • покращення автономності;

  • швидша зарядка та інше.

Звісно, користувачам хотілося б, щоби зміни були більш радикальними. Але такі зміни не проводить жоден із виробників. Наприклад, в основного конкурента компанії протягом 5 років незмінно використовувалася камера на 13 МП.

Всі версії новинки від Самсунг вже зараз можна замовити в інтернет-магазині samsungshop.com. Користувачам доступні моделі у різних кольорах та аксесуари до них.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024