Майже 200 тисяч гривень заплатять у Дубні за ремонт автобусної зупинки

17 Березня 2023, 11:01
Майже 200 тисяч гривень заплатять у Дубні за ремонт автобусної зупинки ОНОВЛЕНО 2246
Майже 200 тисяч гривень заплатять у Дубні за ремонт автобусної зупинки

На позачерговому засіданні виконавчого комітету Дубенської міської ради затвердили перелік з 25 об’єктів, на яких цьогоріч проведуть поточний ремонт.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 15 березня. Про це інформує журналістка Район.Дубно.

Серед об’єктів, які планують полагодити або упорядковувати є сквери, контейнерні майданчики, кладовища, пішохідні переходи, прибудинкові території, земельні ділянки, автобусна зупинка та дитячий майданчик.

Вартість робіт коливається від 50 000 гривень до 199 800 гривень. Зокрема, поточний ремонт автобусної зупинки на вулиці Кременецькій обійдеться місту в 199 600 грн. З відкритих даних також відомо, що схожа робота в Дубні у лютому (місяць назад) вартувала 112 660 грн.

До прикладу, аналогічна робота в Луцьку (ідеться про поточний ремонт зупинки) згідно з відкритою закупівлею, яка розміщена на сайті Прозоро, обійдеться в обласному центру Волині трохи більш як 25 тисяч гривень.

У п'ятницю, 17 березня, представники міської ради на сторінці нашого видання в фейсбуці (у коментарі під дописом) пояснили, що 200 000 гривень спрямують на перенесення автобусної зупинки та влаштування нової, в передбаченому схемою організації дорожнього руху місці. Адже виконавчий комітет Дубенської міської ради, у відповідь на колективне звернення містян, від 23 лютого 2023 року №64 прийняв рішення «Про погодження перенесення автобусної зупинки по вул. Кременецькій в м.Дубно».

Також зазначили, що вищевказані роботи охоплюють розробку схеми організації дорожнього руху, погодженої в управлінні патрульної поліції ДПП Рівненської області, влаштування нової «кишені» для заїзду маршрутного транспорту, встановлення дорожніх знаків, розмітки та влаштування посадкового майданчика.

Виконавцем робіт призначили підприємство Управління архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та земельних відносин Дубенської міської ради.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024