У Смизі зловмисник обікрав односельців

17 Березня 2023, 09:55
На Дубенщині зловмисник обікрав односельців 548
На Дубенщині зловмисник обікрав односельців

Житель селища Смига, що на Дубенщині, вкрав в односельців скутер, мотокосу та два велосипеди. Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських, утім на шлях виправлення не став і наразі став фігурантом нових кримінальних проваджень. 

Про це йдеться на сайті поліції.

Із заявою до поліцейського офіцера Смизької ТГ 15 березня звернулася 45-річна місцева жителька та повідомила, що із підсобного приміщення поблизу місця проживання зник скутер та два велосипеди.

Поліцейські на місці події встановили, що невідома особа потрапила всередину, пошкодивши навісний замок. Його зі слідами злому вилучили.

У результаті перевірки інформації та проведених розшукових заходів поліцейські офіцери у співпраці зі співробітниками карного розшуку Дубенського РВП встановили, що до злочину може бути причетний 30-річний раніше судимий житель Смиги.

Під час спілкування із правоохоронцями, свою вину не заперечував та  зізнався у ще одній крадіжці. Так, першого березня викрав із господарства 76-річної односельчанки мотокосу.

Її, а також скутер та два велосипеди поліцейські розшукали в дубенчанина, якому зловмисник встиг продати крадене майно.

За фактами незаконного заволодіння транспортним засобом та таємного викрадення чужого майна триває досудове розслідування за частиною 2 статті 289, ч. 4 ст. 185 КК України. У рамках досудового розслідування усі обставини встановлюються.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024