Гігабітний інтернет для дому у Львові: як знайти провайдера

21 Березня 2023, 15:50
Гігабітний інтернет для дому у Львові: як знайти провайдера Реклама 212
Гігабітний інтернет для дому у Львові: як знайти провайдера

При виборі швидкісного інтернету для дому користувач зазвичай уважно порівнює тарифи різних провайдерів. Але репутація компанії, якість сервісу та здатність надати обіцяний перелік послуг також важливі. Великі бренди мають солідний досвід взаємодії з клієнтами, краще розуміють їх запити та мають ширші можливості, щоб надавати гідний рівень послуг. Розглянемо кілька критеріїв пошуку провайдерів домашнього інтернету у Львові.

Тип передачі інформації

Є кілька популярних технологій передачі даних. Колись інтернет-компанії використовували алгоритм ADSL, який передбачає обмін інформацією через телефонні проводи з міді. Окрім нестабільного з’єднання такі кабелі були чутливими до погодних умов та інших несприятливих факторів. А низька пропускна здатність не дозволяла навіть мріяти про підняття показника швидкості до 100 Мбіт/с. Але для клієнтів, які користувались послугами провайдерів інтернету у Львові та інших регіонах це було значно краще, чим відсутність будь-якого доступу до мережі.

Тепер користувачам важлива надійність каналу та стабільний високий темп трафіку. Для дому гігабітний інтернет Львів та інші міста всеукраїнський бренд Київстар надає за допомогою комунікаційної архітектури FTTB, що працює через лінії оптичного волокна. Комбінація скловолокна та оболонки з пластику підвищеної міцності забезпечує стійкість до капризів погоди, інших нюансів. Солідна пропускна здатність проводів дозволяє передавати інформацію по FTTB у темпі до 1 Гбіт/с. Це знімає багато обмежень, дає можливість:

організовувати стріми;

працювати з VR чи потоковим відео;

роздавати інтернет одночасно на різні гаджети без створення затримок;

швидко обмінюватися значними обсягами даних;

працювати зі сховищами та іншим.

Серед послуг, які пропонують провайдери інтернет Львів, Київстар вирізняється пропозицією отримати Гігабіт без доплат при активації відповідної Суперсили. Прискорення знадобиться тим, для кого показника до 100 Мбіт/с замало. Якщо використовується інша Суперсила, то гігабітну швидкість можна підключити окремо.

Рівень сервісу

Крім технічних моментів важливий і рівень наданого сервісу. Користувачі Київстар можуть розраховувати на просте підключення до мережі. Майстер прийде та професійно усе зробить за один раз без шкоди для інтер’єру квартири. Також надається допомога у виборі та налаштуванні роутера за необхідністю. А ще для кожного клієнта передбачена підтримка консультантів у будь-який час доби без вихідних. Акції для новачків дозволять заощадити кошти без втрати якості послуг.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024