У Дубні замайорів американський прапор

25 Березня 2023, 13:32
У Дубні замайорів американський прапор 343
У Дубні замайорів американський прапор

У Дубні на майдані Незалежності поряд зі стягами міста, України та Європейського Союзу замайорів прапор Сполучених Штатів Америки.

Про це йдеться на сторінці Дубно – влада – онлайн у фейсбуці.

«Це символічний знак вдячності американському народу за допомогу і підтримку України у протистоянні російській військовій агресії», – зазначено у дописі.

Саме в цей день до Дубна завітали президент місії «Добрий самарянин» Володимир Федчук, уродженець Дубна, який уже понад тридцять років мешкає у Сполучених Штатах та старший пастир американської церкви Корнерстон Гері Ліз.

Гості з Америки вручили очільнику Дубна прапор США, як майбутній намір започаткування побратимських відносин з містом Сакраменто, штат Каліфорнія.

«З перших днів війни Сполучені Штати Америки надають Україні потужну оборонну та фінансову підтримку, яка має колосальне значення для нашої держави. Сьогодні започатковано співпрацю Дубна з представниками американської благодійної місії щодо протезування наших воїнів. Ми пліч-о-пліч у боротьбі з російською ордою. І відсьогодні наші прапори також майорітимуть поруч на центральному майдані міста. Слава Україні! Велику перемогу ми здобудемо усі разом!» – зазначає міський голова Василь Антонюк.

Гості міста спільно з місцевою владою поклали квіти та вшанували пам’ять полеглих воїнів.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024