Унаслідок аварії поблизу Дубна помер заступник голови церкви євангельських християн-баптистів

24 Квітня 2023, 09:42
Унаслідок аварії поблизу Дубна помер заступник голови церкви євангельських християн-баптистів 1909
Унаслідок аварії поблизу Дубна помер заступник голови церкви євангельських християн-баптистів

Відійшов у вічність Заступник Голови ВСЦ ЄХБ, пастор Сергій Мороз. Напередодні чоловік потрапив у ДТП, яке трапилося неподалік від Дубна.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного об'єднання Церков Євангельських християн-баптистів у фейсбуці.

Повертаючись з відрядження в Непал, вони потрапили в аварію через водійську втому, що призвело до зіткнення з відбійником. Пастор отримав серйозні травми, внаслідок яких і помер у лікарні.

Сергій Мороз народився 7 травня 1957 року в Лисичанську, Луганської області.

Сергій закінчив гірничий технікум з відзнакою у 1975 році та вступив до інституту.

В 1991 році Сергій став дияконом у Лисичанській церкві ЄХБ, а у 1992 році – пастором. У 1995 році він повністю присвятив себе духовній праці: пасторському служінню та заснуванню нових церков. Перейшов на пасторське служіння в новостворену церкву «Благодать» у Лисичанську. Невдовзі він приєднався до місії «Духовне відродження Донбасу» як викладач, а з 1999 року – як директор місії. За час роботи місії, учасники програми «Проект-250» відкрили близько 20 нових церков в Луганській та Донецькій областях

«Служителі Волинського ООЦ ЄХБ, Волинське братство церков Євангельських християн-баптистів висловлюють щирі співчуття родині Сергія Вікторовича. Нехай Господь потішить надією, що ця розлука тимчасова. Бо ж ми віруємо, що через воскресіння увійдемо до Небесної Батьківщини, де зустрінемось з нашими дорогими рідними, братами та сестрами, що спочили у Христі», – йдеться у дописі.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024