В одному із дитсадків Радивилова облаштували автомістечко

28 Квітня 2023, 11:45
В одному із дитсадків на Дубенщині облаштували автомістечко 645
В одному із дитсадків на Дубенщині облаштували автомістечко

Для вихованців Радивилівського дитсадка № 2 «Усмішка», що на Дубенщині, облаштували інтерактивне автомістечко. Вихователі кажуть, що тут є все необхідне, щоб в цікавій та пізнавальній формі малеча навчалась безпечної поведінки на дорозі.

Про це йдеться на сторінці громади у фейсбуці.

З ініціативи директорки закладу Марії Порученко, частину території біля дитсадка перетворили на інтерактивну локацію для дошкільнят. Тут, біля стін дитсадка, тепер справжня школа просто неба, створена для вивчення правил дорожнього руху.

Обладнане це сучасне розвивально-ігрове середовище «Автомістечко для дошкільнят» зусиллями працівників закладу. Головні ідейники – вихователі молодшої групи «Метелики» Руслана Мамчур та Валентина Бернадська.

Тут є дорожня розмітка, позначені тротуари, проїзна частина, острівець безпеки, місце для стоянки, круговий рух, облаштовані макети автобусної зупинки, парку відпочинку та автозаправки. Спеціально на замовлення для автомістечка виготовлені дорожні знаки.

Автоінструкторами з важливих тем стали вихователі дошкільного закладу, які знайшли таке креативне рішення для навчання дітей головним правилам, що рятують життя.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024