Місця колективного проживання переселенців на Дубенщині отримали нові ноутбуки

25 Липня 2023, 15:39
Місця колективного проживання переселенців на Дубенщині отримали нові ноутбуки 204
Місця колективного проживання переселенців на Дубенщині отримали нові ноутбуки

Чотири місця колективного проживання переселенців на Дубенщині отримали нові ноутбуки. 

Техніка використовуватиметься для роботи в «Системі управління та координації місцями колективного проживання ВПО», повідомляють на сторінці Дубенської РДА.

Майбутніми користувачами програмного забезпечення будуть керівники МКП, адміністратори в органах місцевого самоврядування та надавачі соціальних послуг, які безпосередньо працюють з постраждалими від війни та людьми, що опинилися у складних життєвих обставинах.
Техніку отримали представники найбільших в районі місць компактного поселення переселенців, що розташовані Мирогощанській, Дубенській, Радивилівській та Млинівській територіальних громадах.
Програмне забезпечення дасть змогу структурувати інформацію про постраждалих осіб Дубенщини, базу даних МКП та прихистків.

Ноутбуки закуплено завдяки проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», який реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та субпартнер ГО «ЦЕНТР ІНТЕГРАЦІЇ» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024