У Дубні судили чоловіка, який завдав смертельних поранень знайомому

11 Серпня 2023, 19:44
У Дубні судили чоловіка, який завдав смертельних поранень знайомому 408
У Дубні судили чоловіка, який завдав смертельних поранень знайомому

У Дубні чоловіка, який пробув на волі лише п’ять днів, знову засудили до майже 12 років ув’язнення. Прокурори Дубенської окружної прокуратури у суді довели вину чоловіка, якого обвинувачували в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Про це йдеться на сторінці установи у фейсбуці.

У травні 2020 року 50-річний житель міста Дубно зустрів на вулиці свого знайомого. Між чоловіками на ґрунті особистих неприязних відносин виник конфлікт, у ході якого зловмисник умисно вдарив потерпілого гострим предметом у живіт, чим заподіяв йому тяжкі тілесні ушкодження.

На той час минуло лише 5 днів, як обвинувачений умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі. За кілька днів від отриманих травм потерпілий чоловік помер у лікарні. 

На етапі досудового розслідування та в суді обвинувачений переконував, що до злочину він не причетний, однак на підставі зібраних доказів Дубенським міськрайонним судом чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 11 років та 8 місяців позбавлення волі.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Вирок ще не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

 

Коментарі
11 Серпня 2023, 19:18
Три роки правоохоронні та судові органи розбиралися з двома дядьками! Та вже й призначений термін покарання скоротився втричі, якщо не більше, і після апеляції вбивця невдовзі знову вийде на полювання... Оце б кожному службовцю такі можливості відношення до роботи!
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024