У Дубні побувала делегація медиків із Тайваню

06 Вересня 2023, 15:42
У Дубні побувала делегація медиків із Тайваню 792
У Дубні побувала делегація медиків із Тайваню

У межах перебування на Рівненщині Дубно відвідали представники Північноамериканської Тайванської медичної асоціації. 

Про це йдеться на сторінці Дубно – влада – онлайн у фейсбуці.

ПАТМА – це професійна організація, до складу якої входять тайвансько-американські лікарі, стоматологи та інші медичні працівники.

У Дубні делегацію медиків з Тайваню зустріли міський голова Василь Антонюк та секретар ради Віктор Недашковський. Посадовці привітали гостей у нашому місті та поспілкувалися про особливості гуманітарної місії, з якою вони у цей непростий час, всупереч небезпеці, прибули до України. 

Члени ПАТМА за запрошенням Християнської медичної асоціації будуть знаходиться в Україні з 31 серпня по 9 вересня 2023 року. Наразі лікарі з Тайваню проводять навчання з впровадження передового хірургічного досвіду у медичних закладах та організовують виїздні благодійні мобільні пункти. Адже через повномасштабну агресію російської федерації існує критична потреба у медичній допомозі та експертній підтримці.

Очільник Дубна розповів учасникам делегації про наше місто, про роботу медичних закладів, зокрема надання медичної та психологічної допомоги ВПО, військовим та їхнім родинам. Домовлено про налагодження подальшої співпраці з Християнською медичною асоціацією України. Міський голова вручив іноземним гостям сувенірну продукцію Дубна та запропонував екскурсію Дубенським замком.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024