У Дубні волонтерів громадського товариства інвалідів з дитинства відзначили грамотами

04 Грудня 2023, 10:05
У Дубні волонтерів громадського товариства інвалідів з дитинства  відзначили грамотами 254
У Дубні волонтерів громадського товариства інвалідів з дитинства відзначили грамотами

Начальник Дубенської РВА Всеволод Пекарський та заступник голови райдержадміністрації Ірина Кружайло зустрілися із представниками громадського товариства інвалідів з дитинства «Доброчин». Під час зустрічі обговорили ряд важливих питань у роботі організації. 

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Дубенської РДА.

Почесними грамотами Дубенської райдержадміністрації відзначили двох волонтерів товариства – Лесю Галашик та Надію Царук.

«Ці сильні жінки – мами діток з інвалідністю. Поряд із щоденними клопотами вони займають активну громадську позицію та є волонтерами в «Доброчині». Ви демонструєте надзвичайну силу духу, милосердя та відданість щодня, незалежно від викликів, з якими ви стикаєтеся. Цінуємо Вашу невтомну працю та дякуємо, що допомагаєте усім хто цього потребує», – начальник РВА. 

Довідково: громадське товариство інвалідів з дитинства «Доброчин» – громадська, благодійна організація, яка займається захистом соціальних, економічних, творчих, вікових інтересів своїх членів, сприянням їх працевлаштуванню, підвищенню творчого, трудового, інтелектуального потенціалу осіб з інвалідністю. Керівник – Раїса Васильєва.

Щороку, 3 грудня, Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024