Дубенські школярі взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу

18 Грудня 2023, 18:03
Дубенські школярі взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу 101
Дубенські школярі взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу

У спортивному залі Рівненського ліцею №26 зібралися школярі зі всієї Рівненської області для того, щоб взяти участь у щорічному V Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Cool Games» (обласний етап).

Про це йдеться на фейсбук-сторінці громади.

Вперше Дубенська міську територіальну громаду на такому заході представляли учні Дубенського ліцею №7 Дубенської міської ради (І віковий дивізіон) та Дубенського ліцею №5 Дубенської міської ради (II віковий дивізіон).

«Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України за підтримки департаменту освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації змогли провести справжнє спортивне свято, залучивши учнівську молодь з усіх куточків області, тому змагання були веселі, цікаві та напружені.Учасники змагання розпочали із загальної розминки. Далі команди стартували на груповому етапі змагань, щоб мати змогу потрапити до фінальних зустрічей», – пише у дописі.

У підсумку напруженої боротьби спортсмени Дубенського ліцею №7 Дубенської міської ради вибороли почесне 4 місце в I віковому дивізіоні. Спортсмени Дубенського ліцею №5 Дубенської міської ради також гідно виступили в II віковому дивізіоні.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024