У Дубні обговорили впровадження реформи старшої профільної школи

07 Лютого 2024, 14:35
У Дубні обговорили впровадження реформи старшої профільної школи 281
У Дубні обговорили впровадження реформи старшої профільної школи

У міській раді 5 лютого відбулася зустріч з директорами закладів загальної середньої освіти міста Дубна. Під час заходу обговорили актуальні питання освітньої галузі міста, зокрема, впровадження реформи старшої профільної школи (СПШ), яка є частиною реформи нової української школи (НУШ), започаткованої у 2018 році.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міськради.

«Позиція міської влади у цій доволі непростій ситуації, котра викликала неабияких суспільний резонанс, завжди була такою, що почутою і врахованою має бути думка кожного учасника освітнього процесу, а також жителів міста Дубна», - йдеться у дописі.

Відтак, аби визначитись з подальшими діями, міський голова заслухав керівників Дубенських ліцеїв. Враховуючи позицію батьківських колективів та роз'яснення департаменту освіти і науки Рівненської ОДА, директори запропонували наразі обмежитись визначенням академічного ліцею для подання пропозицій щодо плану формування мережі закладів освіти, що забезпечують здобуття повної загальної освіти у місті Дубно, функціонування усіх інших закладів загальної середньої освіти міста Дубна залишити без змін.

Також під час зустрічі обговорили необхідність здійснення ремонтних робіт в освітніх закладах, стан та використання укриттів, ситуацію з захворюваністю на грип та ГРВІ в учнівських колективах, пропозиції щодо організації навчального процесу.

Читайте також: Частина Дубна один день буде без газу

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024