«Сімейні перегони. Разом до перемоги»: у Дубенській спортшколі відбулася спортивна гра

12 Лютого 2024, 17:18
«Сімейні перегони. Разом до перемоги»: у Дубенській спортшколі відбулася спортивна гра 400
«Сімейні перегони. Разом до перемоги»: у Дубенській спортшколі відбулася спортивна гра

У місті Дубно, у спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи Дубенської міської ради, 11 лютого відбувся ІІ тур зонального етапу обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Разом до перемоги». Сімейні команди змагались у п’яти естафетах та інтелектуальному завданні.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міськради.

Організатори – комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області та спільно з відділом у справах молоді та спорту Дубенської міської ради - доклали максимум зусиль, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими і справедливими. Святкового настрою додав виступ місцевого танцювального колективу – студії східного танцю «Халіджи» (керівник Алла Сокол). Глядачі в свою чергу оплесками підтримували всі команди.

У загальному підсумку змагань перемогу здобули:

  • І місце – сім’я Герасимчуків (Дубенська ТГ);
  • ІІ місце – сім’я Рябонців (Дубенська ТГ);
  • ІІІ місце – об`єднана команда сімей Гуменюків (Дубенська ТГ).

Переможців та призерів нагородили кубками, дипломами, медалями та призами від організаторів. Нагородження здійснили керівник обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Петренчук та начальник відділу у справах молоді та спорту Ольга Кобилянська.

Читайте також: Дубенчани попрощалися із загиблим воїном-розвідником

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024