YAKTAK дасть великий концерт у Дубному

12 Березня 2024, 10:22
YAKTAK дасть великий концерт у Дубному 268
YAKTAK дасть великий концерт у Дубному

Його голос закохує з перших нот, а його пісні залишаються в серці вже після першого прослуховування. 

15 березня о 19:00 в РБК в Дубному з великим сольним концертом  виступить талановитий та харизматичний YAKTAK, повідомили організатори VINIL Concert agency.

«YAKTAK виступить з живим бендом. Це буде щось унікальне! Нове звучання, неймовірна атмосфера та незабутні емоції. Такого YAKTAK та виконань улюблених пісень ви ще точно не бачили та не чули! Буде супердрайвово та гаряче! Тож не пропустіть!», – наголошують організатори.

YAKTAK — це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті», «Уночі» та багато інших з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію вона одягається у образ, який перегукується із піснею, із словами та музикою, які звучать.

«Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного із нас! Адже він співає мовою душі, тож у нього є що Вам сказати. Чудовою нагодою почути улюбленого артиста стане сольний концерт у Дубному. Побачимось!», – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки: https://bitly.ws/3fcIZ

Зазначимо, що частину коштів з концертів відправлять на ЗСУ, а також на концертах ініціюють збір на авто для Сил спеціальних операцій.

Читайте також: Спортсмени з Дубенщини виступили на Чемпіонаті України з гирьового спорту

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024