Дубно: у випадку спалаху коронавірусу в колективі, тестуватимуть всіх працівників

28 Липня 2020, 17:43
1292

У Дубні вирішили організувати та забезпечити проведення досліджень методом ПЛР або ІФА всіх членів організованого колективу, у якому встановлений груповий випадок захворювання на COVID-19. 

Таке рішення прийняли у вівторок, 28 липня, на засіданні комісії з ТЕБ та НС. про це інформують у пресслужбі Дубенської РДА. 

Разом з тим,  у зв'язку зі збільшенням кількості хворих  у районному центрі, вирішили: 

1) посилити моніторинг епідемічної ситуації на підприємствах, установах, організаціях, де встановлений груповий випадок;

2) організувати та забезпечити проведення дезінфекційних заходів у приміщеннях осередку захворювання;

3) уточнити перелік контактних осіб, організувати та забезпечити проведення контролю за дотриманням ними правил самоізоляції.

Керівникам міських ринків, торгових центрів, магазинів, закладів громадського харчування у співпраці з Дубенським міськрайонним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Рівненській області, Дубенським відділом поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області наголосили на необхідності здійснювати постійний контроль за дотриманням персоналом і відвідувачами маскового режиму, встановлених санітарних норм та протиепідемічних запобіжних заходів.

Читайте також: Дубно: на ринку не всі дотримують правил карантину

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024