Дубенський інклюзивно-ресурсний центр розширюється

20 Жовтня 2020, 15:27
1856

Уже два роки в Дубенському районі працює інклюзивно-ресурсний центр в якому діти з особливими освітніми потребами віком від двох до 18 років отримують корекційно-розвиткові послуги та комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку.

У понеділок 19 жовтня голова райдержадміністрації Володимир Іщук оглянув оновлене приміщення та поспілкувався з колективом центру. Про це повідомляють у  Дубенській РДА.

Зазначимо, що у центрі відбулося розширення.  А саме розділили кабінети практичного психолога та вчителя-логопеда, які раніше працювали в одному приміщенні. Кожен кабінет із сучасним обладнанням та методично-дидактичним матеріалом.

Читайте також: У Дубні відремонтували приміщення для інклюзивного центру за півтора мільйона гривень

«Дякуючи голові Дубенської райдержадміністрації Володимиру Іщуку та керівниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Лідії Білик на базі центру створили освітнє середовище для особливої малечі. Дітки в яких виявили особливі освітні потреби, і вони не отримують відповідної допомоги в закладах загальної середньої освіти, дошкільної освіти та інших закладах, мають змогу безкоштовно отримувати фахову допомогу від професіоналів», – розповіла директорка центру Людмила Чорноус.


Інклюзивно-ресурсний центр знаходиться у приміщенні районного відділу освіти за адресою: вул. Д. Галицького, 26, тел. 42279

Читайте також: У Дубні відкрили офіс обласної організації Національної дитячої ради



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024