Переселенців у Демидівці безкоштовно годують у кафе

17 Квітня 2022, 13:32
Переселенців у Демидівці безкоштовно годують у кафе 488
Переселенців у Демидівці безкоштовно годують у кафе

У кафе-барі «У Гаріка» з 10 березня безкоштовно пригощають гарячими обідами українців, які змушені були покинути свою домівку через війну.

Про це повідомили на сайті Демидівської селищної ради.

Кожного дня тут харчуються 120 осіб, які проживають на території бази відпочинку «Маяк» та спортивно-оздоровчому комплексі «ЧАЙКА» с. Хрінники.

Спершу директорка кафе-бару «У Гаріка» Оксана Загоруйко коштом власних ресурсів організувала гаряче харчування. А далі спільними зусиллями селищної ради, небайдужих жителів, підприємців та фермерів Демидівської громади, які допомагають з продуктами, продовжують робити добру справу. 

Звичайні люди стають надзвичайними. У ці непрості для кожного українця часи команда однодумців, що складається з 11 людей, об'єднані однією метою та бажанням бути корисними, роблять те, що вміють найкраще — готують з любов'ю. Адміністратор Леся – це жінка, яка вже на третьому триместрі вагітності, проте, це їй не стає на заваді щодня піклуватися про інших.

«Віра в перемогу дає сил та наснаги щодня готувати смачну їжу. Усе це на волонтерських засадах! Найбажаніше і найцінніше, що вони отримують – це вдячність в очах людей», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Смизі висадили алею тюльпанів

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024